Skip to content Skip to footer
Wordt Vrijwilliger bij Onze Hoofdsponsor Stichting Marlin Yard

Sociale Ontwikkelingen

We komen op voor de gelijke behandeling tussen mensen van alle geslachten, religies, rassen en etniciteiten, evenals voor financiering van federale programma’s die allerlei problemen in deze groepen willen aanpakken.
 
Daarom kiezen we ervoor om te werken aan de volgende Social Development Goals:
 
  • #3: Goede gezondheid en welzijn
  • #4: Kwaliteitsonderwijs
  • #8: Fatsoenlijk werk en economische groei
  • #9: Industrie, Innovatie & Infrastructuur
  • #11: Duurzame woonplaatsen en gemeenschappen
  • #17: Samenwerkingen bij de doelen

Samen met Stichting Marlin Yard willen we mensen helpen meer zelfvoorzienend te worden. Mensen moeten in staat worden gesteld om voor zichzelf en hun gemeenschappen te kunnen zorgen. Het is een feit dat mensen worstelen met de dagelijkse perikelen en tegenslagen die een routinematig leven met zich meebrengt. Mensen moeten leren over verschillende culturen en achtergronden, en moeten leren hoe ze zichzelf kunnen bevrijden van het TE afhankelijk zijn van een systeem dat niet altijd veiligheid en welzijn biedt!

Help ons degenen te steunen die:

  • als vanzelfsprekend worden beschouwd ondanks hun dagelijkse worstelingen maar juist een grote behoefte hebben aan goede zorg zodat ze kunnen uitblinken in hun prestaties.
  • recht hebben op onderwijs en de kans moeten krijgen om naar school te gaan.
  • willen werken aan een carrière door een baan te vinden en/of een eigen bedrijf te starten om zichzelf en hun gezin te onderhouden.
  • geen geschikte plek hebben om te wonen. Het is belangrijk voor het algehele welzijn om comfortabeler te kunnen leven met toegang tot de benodigde faciliteiten. Dit moet beter dan hoe menig personen nu in schrijnende situaties leven!

We willen mensen helpen zodat ze zichzelf en hun directe naasten kunnen helpen en zo de beste versie van zichzelf kunnen worden. Vooral de jongere generatie krijgt onze grootste aandacht, want zij zijn onze toekomst.  

 

24 April 2020 Karbala-Iraq. A volunteer provides a food bag to a child in a residential neighborhood of Karbala after the spread of the Corona virus and the imposition of curfews. Story link: https://www.iq.undp.org/content/iraq/en/home/stories/2020/05/the-spirit-of-volunteerism--a-united-iraq-under-covid-19.html Photo: UNDP Iraq/Abdullah Dhiaa Al-deen
Growth-World-Map

Support Social Development Projects

Thank you to all our donors, we have met our fundraising goal.

Contest

23

Fine Food Flavors

June

Doughtiness

Sundays

Organized by Stichting Marlin Yard
& Hosted By The Keys Market St. Maarten

SPONSORS

We are looking for sponsors to support our Social Development Goals for our community. For details and a customized Eco Shares benefits package, please contact us at +31 85 004 1137.