Skip to content Skip to footer

In je eentje geld sparen kan moeilijk zijn, maar samen met anderen sparen kan helpen om jouw en je medespaarders financiële doelen sneller te bereiken. 

Daarom hebben we $€NG!

$€NG – uitgesproken als Seng – is een informeel spaar- en kredietsysteem. Ontwikkeld als een app kunnen mensen via hun smartphone in groepsverband geld via Seng sparen.

Sparen kan in de valuta Amerikaanse dollar, Euro, Antilliaanse gulden en Arubaanse florijnen.

Seng richt zich op de landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden, dit zijn Nederland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. We richten ons ook op Saint Martin, Suriname en België.

Onze Missie

Ons doel is om te herinvesteren in onze sociale missie die gemeenschappen de tools geeft om voor zichzelf mogelijkheden te creëren die op hun beurt hun kwaliteit van leven verbeteren. Zo vinden wij het belangrijk dat mensen toegang tot geld moeten kunnen krijgen via een laagdrempelig systeem dat op basis van vertrouwen en loyaliteit gebouwd is. Ook ligt onze focus op de 6 Social Development Goals waarmee we een verschil willen maken in onze huidige maatschappij.

Samen Financiële Doelen Bereiken

De meeste mensen hebben moeite om hun persoonlijke financiële doelen te bereiken

Bouw Krediet Op

Seng helpt de kredietwaardigheid binnen gemeenschappen te verbeteren

Seng is een alternatieve financieringsbron voor particulieren en ondernemers. Daarnaast is het een bron voor bewustwording, communicatie en educatie van financiële ongelijkheid om de bredere Gemenebestgemeenschap te bereiken.
 
Daarom organiseert Seng gelegenheden en campagnes die zijn ontworpen om “Social Development Goals” projecten van onze (inter)nationale gemeenschap te ondersteunen. Het is ook ons doel om gelijkheid en begrip te bieden door middel van onze activiteiten.

EMAIL AANMELDEN

Laat je e-mailadres hier achter om nieuws en updates te ontvangen.