Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wat de app biedt

$€NG is momenteel alleen beschikbaar voor Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saint Martin, Sint Eustatius, Saba, Suriname, Nederland en België.

$€NG is een mobiele app dat digitale financiële oplossingen faciliteert via haar platform. Gebaseerd op de digitale ROSCA-methode (Rotating and Savings and Credit Association) kunnen $€NG-gebruikers informele spaargroepen organiseren, lid worden en hun financiën beheren met hun familieleden, vrienden en collega’s.

Aanmelden

Aanmelden gebeurt slechts binnen een paar minuten en maak met slechts een paar klikken een account aan om lid te worden van een openbare spaargroep. Of maak je eigen privé spaargroep aan en nodig je familie, vrienden en collega’s uit.

Gemakkelijke en veilige transacties

Je kunt betalingen via je bankrekening uitvoeren en uitkeringen rechtstreeks op je bankrekening ontvangen. Of gebruik je e-wallet om hoge banktransactiekosten te vermijden. Als je nog geen e-wallet hebt, kun je er een aanvragen binnen enkele minuten en zonder gedoe op www.Revolut.com.

Volg je betalingen en uitkeringen

Via een eenvoudige interface, een ingebouwd herinnerings- en volgsysteem, neemt $€NG de moeite van het organiseren van je betalingen en uitkeringen van je over.

Word lid van onze groeiende gemeenschap en geniet van ons serviceaanbod

$€NG blijft innoveren. Ons team is toegewijd aan het uitrollen van diensten en functies die de manier waarop je spaart, uitgeeft en hoe je je financiën beheert, zullen veranderen. We horen graag van je. Dus deel je feedback, wensenlijst, opmerkingen en suggesties met ons, HIER.